Over mij

Ik ben Ivonne Wierink, geboren in 1954, en al mijn hele leven wilde ik fotograaf en tekenaar worden. Fotograaf ben ik inmiddels al, en ik ben hard aan het werk om ook te leren tekenen, maar dat valt nog niet mee. Daarom deze blog, ik wil mijzelf “dwingen” om 365 dagen lang, elke dag te tekenen. Ik heb inmiddels wel ervaren dat je tekenen leert door te doen, te doen en te doen. Een aantal van mijn illustraties staan te koop, en soms, tegen een kleine vergoeding, verkoop ik ook wel iets, en daar ben ik al heel erg trots op. Maar, het kan beslist beter.
Ga ik dan elke dag uren aan de tekentafel zitten? Nou, dat zal wel eens voorkomen, maar dat is zeker niet de bedoeling. Op dagen dat ik minder tijd heb, zal ik iets kleins plaatsen. Maar getekend, dat zal er worden!
Mijn inspiratie zal overal vandaan moeten komen, uit mijn tenen, uit het dagelijks leven, van foto’s, noem maar op. De materialen zullen divers zijn, tekenpennen, alcohol markers, waterverf, olie- en softpastel, potlood etc. etc. noem maar op. Waar mogelijk zal ik het gebruikte materiaal vermelden. Het zou leuk zijn als je mij, als lezer en liefhebber van tekenen, steunt door soms een reactie te geven. Iedere-dag-foto

Advertisements

One response to “Over mij

  1. Ha Yvonne,leuk dat ik je hier tegen kom,bijzonder leuke tekeningen!!
    zijn hier te gezien,het is een kunst elke dag weer iets nieuws te laten zien.
    groetjes Christiene.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s